Unieke workshops voor

uw bedrijfsuitje,

vriend- en vriedinnen-

groep.

 

Uiteraard staan onze

Brandrode Vechtdal

Runderen en de prachtige omgeving hierbij centraal.

Winnaar Groene Twinkeling:

Overijsselse prijs voor biodiversiteit.

Gekozen door de ANWB tot

Meest innovatieve uitje

van Nederland 2012!

Koe schilderen/tekenen

 

Uniek arrangement voor uw bedrijfsuitje, vriend en vriedinnengroep!

 

De Vechtdal Hoeve in Arriën biedt u een uniek arrangement: een workshop koe-tekenen en schilderen èn een Koe safari door de unieke kudde Brandrode Runderen in het Vechtdal. De workshop staat onderleiding van Jeroen Bijl van Atelier Achteresch.

 

Programma

• 10.30 - 11.00 uur: Welkom

In de fraai gelegen Vechtdal Hoeve maakt u kennis met Simone Koggel en met bevlogen kunstenaar Jeroen Bijl. Koffie/thee en cake staat voor u klaar.

 

• 11.00 -12.30 uur: Inleiding tekenen en schilderen

Voordat u het Vechtdal intrekt, worden aan de hand van schetsen en demonstraties een aantal zaken zoals compositie, kleurgebruik duidelijk gemaakt. Zowel voor beginnende tekenaars/schilders als voor gevorderden is er voldoende uitdaging.

 

• 12.30 - 13.30 uur Voedzame lunch

De Vechtdal Hoeve schotelt u een landelijke lunch voor in een ongedwongen sfeer. Tijdens de lunch kunt u een kijkje nemen op dit agrarische bedrijf in het authentieke brinkdorp Arriën

 

• 13.30 - 17.00 uur Buiten schilderen/tekenen & Koe safari.

Simone Koggel brengt u met de tractor en huifkar over zandpaden en langs rivierduinen naar de mooiste natuurgebieden in het Vechtdal. Zij leidt u door de prachtige kudde zeldzame oud-Hollandse Brandrode Runderen aan de oevers van de Vecht. Tijdens deze tocht kunt u schetsen en studies maken. Afhankelijk van het weer zal daarna e.a. buiten of binnen tot een aquarel uitgewerkt worden. Waarbij u door Jeroen Bijl begeleidt zult worden. Inclusief de nabespreking zal de dag om ongeveer 17.00 afgelopen zijn.

 

De teken-koe safari kost € 175,-per persoon. Naast de koe / landschap teken en schilderworkshop bevat dit arrangement een unieke koesafari, heerlijke consumpties en een boerenlunch en vooral......de intrigerende en inspirerende Vechtdalsfeer.

Vol is vol, minimaal 10, maximaal 18 deelnemers.

 

Mogelijk vanaf april tot en met september.

 

Wilt u meer Weten?

Bel 06 18 720 630 of mail naar simonekoggel@gmail.com

 

Koe Safari - Vechtdal           M 06 18 720 630      simonekoggel@gmail.com

Locatie: Vechtdal Hoeve      Ridderinkweg 3, 7735 KG Arriën