De Vechtdal Hoeve

beschikt over een sfeervolle vergaderruimte in een inspirerende landelijke omgeving.

 

Winnaar Groene Twinkeling:

Overijsselse prijs voor biodiversiteit.

Hallo Lucht & Laarzen!

 

 

 

 

De Vechtdalhoeve is een unieke vergaderlocatie en ligt bijzonder mooi  gelegen in het Vechtdal. Het Junne Koeland  leent zich uitstekend voor een buitenprogramma.

Lucht & Laarzen ontwikkelt programma’s voor teams, bedrijven en organisaties die op een natuurlijke manier willen ontwikkelen.  Lucht & Laarzen neemt je mee naar buiten, waar je ontdekt  hoe de natuur haar zaken organiseert.

Met luchtige feiten en grappige wetenswaardigheden, wordt  de boerderij en de nabijgelegen de boerderij als spiegel gebruikt voor de actualiteit binnen jouw team.  De activiteiten van Lucht & Laarzen zijn hiermee een  aangename aanvulling bij een studie-, team-  of ontwikkeldag.

- Buiten zijn en bewegen verbindt het team en versterkt de samenwerking.

- Een natuurlijke kijk op groei- en ontwikkelprocessen, geeft een  nieuw perspectief.

- Lichaam en zintuigen worden geactiveerd, dit vergroot de creativiteit en het

  oplossingsvermogen.

- Met hernieuwde energie worden  keuzes  doeltreffender gemaakt.

 

 

Even voorstellen

Annemiek Timmerman biedt procesbegeleiding  op het gebied van persoonlijk ondernemerschap en teamontwikkeling.   Ze is in staat het beste in mens, team en bedrijf naar boven te halen en brengt een organisatie op een natuurlijke en luchtige manier in beweging.

Met haar nuchtere kijk brengt ze groeibelemmerende patronen in beeld en richt zich op het verbinden van passie en talent. Samen met haar man runt ze een melkveebedrijf.

 

 

Lucht & Laarzen op maat

Groeien &  ontwikkelen  –  Managen  –  Communiceren  –  Timemanagement  – Teambuilding

Voor teams en bedrijven die op een  natuurlijke manier willen innoveren,  ontwikkelt  Lucht & Laarzen programma’s waarbij de natuur als spiegel dient voor actuele ontwikkelingen binnen uw team of bedrijf. Dit zorgt voor verrassende inspiratie op de werkvloer.

Procesbegeleiding met Lucht & Laarzen vanaf € 425,- per dagdeel excl. BTW.  Voor passende Lucht & Laarzen, stem ik graag persoonlijk met u af middels een afstemmingsgesprek.

 

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Bel 06 18 720 630 of mail naar simonekoggel@gmail.com

 

Koe Safari - Vechtdal           M 06 18 720 630      simonekoggel@gmail.com

Locatie: Vechtdal Hoeve      Ridderinkweg 3, 7735 KG Arriën